ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

   Με την πέτρα/άμμο

   Προκειμένου να προσθέσετε εικόνα μεταχειρισμένου ή ρετρώ στο τζην, στο πλύσιμο με πέτρα ή άμμο συχνά χρησιμοποιούνται διάφορες πέτρες ώστε η βαριά τριβή στα ενδύματα να δώσει το προσδωκόμενο ξεθωριασμένο χρώμα στα υφάσματα των ενδυμάτων.
    Αυτά τα βαριά πλυσίματα μπορεί να αφήσουν προφανές ξύσιμο,γδάρσιμο στις μεταλλικές επιφάνειες του φερμουάρ(συμπεριλαμβανομένου δόντι,slider,πάνω στοπ ή κάτω στοπ) ή και ακόμη μπορεί αν καταστρέψει τα φερμουάρ σε ορισμένο βαθμό.
    Εξαιτίας της φυσικής τριβής των μεταλλικών επιφανειών, η σκόνη του μετάλλου μπορεί να βγει απο τα συστατικά του φερμουάρ, και όταν αναμιχθεί με την πέτρα/σκόνη της άμμου ή με το ξέπλυμα της βρωμιάς απο τα ενδύματα, μπορεί να συσσωρεύονται ή συνάπτονται στις μεταλλικές επιφάνειες του φερμουάρ.
    Όταν αυτοί οι λεκέδες της αλυσίδας του φερμουάρ ή των μερών του φερμουάρ έρθουν σε επαφή με τα υφάσματα των ενδυμάτων, μπορεί να προκαλέσουν λεκέδες στα υφάσματα των ενδυμάτων. Ο λεκές μπορεί να φαίνεται περισσότερο στα ανοιχτόχρωμα ενδύματα.
    Επειδή αυτοί οι λεκέδες είναι πάνω στην επιφάνεια των υφασμάτων των ενδυμάτων αντί να προκύπτουν από χημική αντίδραση, μπορεί να φύγουν απλά με πλύσιμο με οργανικό διαλύτη ή με απορρυπαντικό.
    Προκειμένου να αποτρέψουμε τέτοιες περιπτώσεις, τα φερμουάρ θα πρέπει να μείνουν μακριά απο οποιοδήποτε χτύπημα με σκληρά αντικείμενα(πέτρες κλπ) κατά την διάρκεια του πλυσίματος. Συνιστάται το φερμουάρ να είναι κλειστό και προστατευμένο κάτω από τα υφάσματα των ενδυμάτων.

Copyright © 2013-22 S-K.GR