ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λίγα Λόγια για Μας
H εταιρία "Σίγμα - Κάπα"

H εταιρία "Σίγμα - Κάπα" εμπορεύεται μία τεράστια ποικιλία από φερμουάρ και αξεσουάρ μόδας και έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη.
Η πολύχρονη πείρα και παρουσία μας στο χώρο της ένδυσης και των αξεσουάρ μόδας και η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα, την συνέπεια και την ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας...

Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας στο χώρο της ένδυσης κάνουμε έναν απολογισμό με σκοπό να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον το δικό μας αλλά και της χώρας μας!!!

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ:
Η αγορά ελληνικών και άλλων προϊόντων και εμπορευμάτων από ελληνικά μαγαζιά.
Η διατήρηση της βιωσιμότητας και της υγείας των επιχειρήσεων μας.
Η συνεργασία όλων μας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Η συμβολή όλων μας στην ανάπτυξη της οικονομίας και της κοινωνικής ευημερίας του τόπου μας.
Το πιστεύω όλων μας πρέπει να είναι ότι...“για να ευδοκιμήσουμε πρέπει πάντα να δημιουργούμε και να ευεργετούμε”.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ:

- Να επενδύσουμε σε κτιριακές εγκαταστάσεις γεμάτες με εμπορεύματα για άμεσες παραδόσεις σε είδη που παλιότερα χρειαζόμαστε μεγάλο χρονικό διάστημα.
- Να επενδύσουμε σε πιο εξελιγμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία.
- Να δημιουργήσουμε συνεργεία έμπειρα για να έχετε αυθημερόν παραδόσεις σε δείγματα και παραγγελίες.
- Να ενοποιήσουμε όλα τα χρωματολόγια ανά είδος σ' ένα δίνοντάς σας τη δυνατότητα να γνωρίζετε τι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο για κάθε είδος.
- Να ενοποιήσουμε όλα τα δειγματολόγια που κατά καιρούς εκδίδαμε συμπληρώνοντας μια ποικιλία σε καινούργια είδη με εξελιγμένες εφαρμογές, εξεζητημένα σχέδια, νέους οδηγούς, μοντέρνα σήματα, σε άριστη ποιότητα για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο και προτίμηση.
- Να οργανώσουμε χώρους δειγματισμού στους ιδιόκτητους χώρους μας στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Ελλάδα με έδρα την Αθήνα, εξασφαλίζοντας σας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση για όσο χρόνο είστε μαζί μας.
- Να εντάξουμε στα δειγματολόγιά μας καινούργια είδη φερμουάρ και άλλα υλικά ραπτικής από επώνυμους οίκους του εξωτερικού.
- Να ολοκληρώσουμε τη δημιουργία παρουσίασης στο διαδικτυακό χώρο ηλεκτρονικό μαγαζί (e-shop) με όλα μας τα είδη. Σε λίγο καιρό θα είναι κοντά σας.

ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ:
Η προστασία των πελατών μας και η ενημέρωσή τους σχετικά με:
1. τα ισχύοντα νομοθετικά πλαίσια που έχουν τεθεί από την Ε.Ε. και είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις απαγορευτικές οδηγίες για ουσίες στα μέταλλα και στις ταινίες επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία σε μεγάλο βαθμό.
2. τον τρόπο χρήσης των φερμουάρ στα προϊόντα (ενδύματα, τσάντες, παπούτσια, κτλ.) για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων που σχετίζονται με τις συνθήκες επεξεργασίας των προϊόντων όπως βαφή, πλύσιμο, σιδέρωμα και με την και αντοχή των φερμουάρ ( κλείστρο, αλυσίδα, ταινία).

Σας παρουσιάζουμε...

Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα από τα προϊόντα μας.
Στον χώρο μας μπορείτε να δείτε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και χρωμάτων που αφορούν το ένδυμα .

Copyright © 2013-22 S-K.GR