ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

   ΣΩΣΤΌ ΡΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΝΑΥΛΟΝ ΦΕΡΜΟΥΑΡ (ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ)

   Κατά τη διαδικασία δημιουργίας αποστάσεων στην παραγωγή των νάυλον φερμουάρ, τα δόντια κόβονται και απομακρύνονται από την ταινία του φερμουάρ. Περιστασιακά ένα δόντι ή και περισσότερα δόντια (που παρέμεινε μετά το κόψιμο) μπορεί να προεξέχει αν η επάνω προέκταση της ταινίας του φερμουάρ κάμπτεται στενά στα επάνω στοπ κατά την διάρκεια της ραφής των ενδυμάτων. Το κοφτερό τελείωμα του κοψίματος του προεξέχοντος δοντιού μπορεί να πληγώσει τον χρήστη/καταναλωτή.
   Για να αποφύγετε το πιθανόν πρόβλημα ασφαλείας, η επάνω προέκταση της ταινίας του φερμουάρ θα πρέπει να καμφθεί τουλάχιστον 5 χιλιοστά εκτός από το πρώτο δόντι(στη θέση πάνω στοπ). Αυτό θα εμπόδιζε την προεξοχή κομμένων δοντιών.
   Η επιλογή των πλαστικών πάνω στοπ μπορεί να εμποδίσει την έκθεση του κοφτερού δοντιού, και είναι υψηλά προτεινόμενη για ενδύματα βρεφών/παιδιών.
   Αυτό προϋποθέτει οργανωμένες παραγγελίες με περιθώριο χρόνου (εισαγωγή από εξωτερικό) ή η χρησιμοποίηση πλαστικού (κοκκάλινου) φερμουάρ.
   Επίσης προτείνετε το πάνω μέρος των νάυλον φερμουάρ με μεταλλικό τελείωμα να μπαίνει μέσα στο ύφασμα όπου αυτό είναι εφικτό και να ράβετε. Οπότε αποφεύγουμε το κοφτερό τελείωμα του κοψίματος και το μεταλλικό στοπ.

Copyright © 2013-22 S-K.GR