ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

   ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΑΠΟ ΚΡΑΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΥ

   Τα φερμουάρ αλουμινίου χρησιμοποιούνται σε κάποιες αγορές εξαιτίας της ανταγωνιστικής τιμής, αλλά έχουν κάποια μειονεκτήματα εξαιτίας της φύσης τους.
   Παρακαλώ τηρήστε τις παρακάτω προφυλάξεις για την σωστή χρήση των φερμουάρ αλουμινίου.

          Φύση των Φερμουάρ Αλουμινίου
   Το αλουμίνιο εύκολα επηρεάζεται από την υγρασία και την θερμοκρασία, και είναι ευάλωτο σε σημεία κρούσης, τριβής, όξινα ή αλκαλικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, τα φερμουάρ αλουμινίου δεν είναι κατάλληλα για σκληρή μεταχείριση όπως το πλύσιμο των τζιν ή υπερβολική βαφή.

         Λιώσιμο στοιχείων
    Τα σακάκια και τα παντελόνια συχνά υπόκεινται σε πλύσιμο κατά την διαδικασία τελειώματος τους. Το αλουμίνιο είναι αδύναμο στα αλκάλια και αναφέρεται ότι οι δυνατοί αλκαλικοί διαλύτες μπορεί να λιώσουν τα στοιχεία του φερμουάρ αλουμινίου. Παρακαλώ δώστε προσοχή όταν χρησιμοποιούνται διάφορα χημικά κατά την διάρκεια του πλυσίματος. Ακόμη σιγουρευτείτε ότι ξεπλένετε καλά και άμεσα τις χημικές ουσίες.

         Απομάκρυνση και Λέκιανση από τα Φερμουάρ Αλουμινίου
    Επειδή το αλουμίνιο είναι ευάλωτο στην τριβή,μικροσκοπική μεταλλική σκόνη αποξύνεται κατά την λειτουργία των φερμουάρ, η οποία μπορεί να προκαλέσει λεκέ στο ένδυμα. Όταν αυτή η μεταλλική σκόνη συνδυάζεται μαζί με την παραφίνη (η οποία είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των φερμουάρ), μπορεί να αφήνει σκοτεινότερες κηλίδες. Παρακαλώ δώστε προσοχή κατά την εφαρμογή των φερμουάρ αλουμινίου στα ανοιχτόχρωμα ενδύματα.

Copyright © 2013-22 S-K.GR